LEIJALAUTAILU

Tervetuloa leijalautailemaan!

Leijalautailu, leijahiihto, snowkite, kiteboarding... monta nimeä, mutta kaikki tarjoavat  monipuolisen kesä-, talvi- tai ympärivuotisen harrastuksen, ihan miten  haluat.

Tuulen voimalla voi harrastaa meriltä sisämaan järville ja  pohjoisen tuntureille. Voit ottaa rennosti ja tehdä pienen retken,  vaeltaa ja nousta hiihtämättä tuntureille, haastaa itsesi ja muut  harrastajat vauhdissa tai lukemattomissa tempuissa, joissa lähes vain  oma mielikuvitus on rajana.

Leijalautailu on omien taitojen ja rajojen mukaan tehden kaiken ikäisten ja kokoisten harrastus, jossa  ulkoilmassa liikkumisen lisäksi riittää aina haastetta ja uuden  oppimista.

Näiltä sivuilta löydät tietoa lajista, kursseista ja saat vinkkejä harrastamiseen.

Lisää lajista on snowkite.fi:n "Where the wind blows"-blogissa osoitteessa http://snowkite-fi.blogspot.com/

Tmi Tapio Hinkkanen on opettanut leijahiihtoa ja leijalautailua vuodesta 2005. Vuosien kokemus omasta harrastamisesta ja opettamisesta luo sinulle loistavan pohjan tulla tutustumaan lajiin ja oppia tarvittavat tiedot ja taidot tehokkaasti ja turvallisesti.

snowkite.fi kursseja leijahiihtokursseja pääsääntöisesti Tampereella ja lähialueilla. Voit tiedustella kursseja pienille ryhmille myös muualla eteläisen ja keskisen Suomen alueella.